Více zelených jízdenek v Evropě

Více zelených jízdenek v Evropě: Otevření první prodejny jízdenek FlixBus v Praze

Tisková zpráva, 21/10/2015

++ První mezinárodní prodejna jízdenek FlixBus v Praze ++ Jízdenky a informace k dispozici přímo na ÚAN Florenc, platba možná i v Kč ++ Kratší intervaly a mezinárodní expanze: až 15x denně z Prahy do Berlína, Vídně, Mnichova, Amsterdamu atd. ++ Nové FlixBus prodejny napříč Evropou jsou v plánu ++

Německá jednička na trhu expanduje do Prahy – Point of sales po celé Evropě

Mladá dopravní společnost FlixBus otevřela svou první prodejnu jízdenek mimo svůj aktuálně klíčový německý trh. Jízdenky a informace jsou nyní k dispozici na autobusovém nádraží v Praze na Florenci. Platbu je možné provést v eurech nebo v českých korunách. Pro první mezinárodní prodejnu jízdenek v České republice bylo přijato osm nových zaměstnanců hovořících několika jazyky. Nová prodejna v Praze je prvním krokem k vytvoření celoevropské sítě „Point of Sales“. Bettina Engert, tisková mluvčí společnosti FlixBus: „Praha je jenom začátek. V plánu jsou další prodejny ve všech velkých evropských dopravních uzlech. Skrze prodejní místa se nám také mezinárodně otevírá přístup k novým skupinám zákazníků. Prodejem jízdenek v kamenných prodejnách a v místním jazyce umožňujeme i lidem bez připojení k internetu přístup k výhodným autobusovým nabídkám.

Z Prahy do 160 cílů v Evropě – až 15x denně

Bettina Engert:Naši síť autobusových linek rozšiřujeme denně. Už teď spojují autobusy FlixBus Prahu se 160 městy v devíti zemích, ve dne i v noci.“ Momentálně nabízíme cíle v Německu, Nizozemí, Itálii nebo také ve Švédsku. FlixBus provozuje dva denní spoje a jeden noční spoj na trase z Prahy do Amsterdamu. Zároveň FlixBus zkracuje intervaly autobusů na oblíbených trasách. Až 15x denně jezdí autobusy FlixBus mezi Prahou a Berlínem, 10x denně mezi Prahou a Vídní. V nové prodejně na ÚAN Florenc v Praze jsou jízdenky k dispozici již od 9 €, popř. od 324 Kč, a zahrnují připojení k Wi-Fi a garanci místa k sezení v klimatizovaném autobuse.

Prodejna jízdenek FlixBus v Praze:

Adresa: Pod výtopnou 13/10,186 00 Praha 8Otevírací doba: Po-Ne, 7-19 UhrJazyky: čeština, angličtina a němčina